RKKT of Hospital Management Masters Study Program

On Saturday, July 13, 2019, an RKTT meeting was held by the Hospital Management Master Study Program. The meeting began at 08.00 -Done at the Zam Zam Hotel Hotel Room, Batu Malang. The meeting was attended by MMR Hombased Lecturers and MMR Tendik Staff, M. Faturahman S.E as chair of the committee, Dr. dr. Arlina Dewi., M.Kes as the speaker, and also held this meeting aimed at evaluating lecture activities in the MMR as well as the design of activities in the Study Program. The meeting began with moderated by Dr. Elsye Maria Rosa., M.Kep as Secretary of Study Program then continued with the presentation by each person in charge of Academic, Quality and Internationalization activities.

RKKT Prodi MMR

Pada hari Sabtu, Tanggal 13 Juli 2019 dilaksanakan Rapat RKTT oleh Prodi Magister Manajemen Rumah Sakit, Rapat dimulai pukul 08.00-Selesai bertempat di Ruang Sidang Wilis Room Zam Zam Hotel, Batu Malang.
Rapat dihadiri oleh Dosen-dosen Hombased MMR dan Staf Tendik MMR,  M. Faturahman S.E selaku ketua panitia, Dr. dr. Arlina Dewi.,M.Kes selaku pembicara, dan juga Dilaksanakannya rapat ini bertujuan untuk mengvaluasi kegiatan perkuliahan di MMR serta rancangan kegiatan di Prodi.
Rapat diawali dengan dimoderatori oleh Dr. Elsye Maria Rosa.,M.Kep selaku Sekretaris Prodi Kemudian dilanjutkan dengan pemaparan oleh masing-masing penanggungjawab mengenai kegiatan Akademik, Mutu, Internasionalisasi.